Izdelki
PONUDBA MESA IN MESNIH IZDELKOV MESARIJE PRUNK:
- PRŠUTI (pršut sk, pršut 1/2 bk vp, pršut 1/4 bk vp, pršut delikates, pršut koščki vp, pečen pršut bk vp, pečen pršut sk, kuhan pršut bk vp)
- DOMAČA PANCETA
- DOMAČI ZAŠINEK
- KLOBASE (primorska, goveja, suha dimljena)
- SALAME ( ogrska, milanska, kraška domača, lokavska, salama Prunk, pikantna, posebna, pariška, pariška z zelenjavo, ljubljanska, šunkarica)
- MORTADELA (navdna, z olivami, s pistacijo)
- SLANINE IN PREKAJENI IZDELKI (hamburška slanina, kuhana mesna slanina, prekajen svinjski vrat, prekajena svinjska rebra, prekajeno svinjsko pleče, prekajena svinjska krača, prekajeni svinjski jeziki, prekajene svinjske nogice, prekajene svinjske kosti, prekajeno svinjsko pleče v mreži, prekajena svinjska šunka b.k.
- HRENOVKE (telečje, konjske, goveje)
MAKROKONFEKCIJA:
- Juneče meso
- Telečje meso
- Svinjsko meso
- Konjsko meso
- Žrebičje meso
- Kunčje meso
AKTUALNO
Arhiv novicOTVORITEV HOTELA PRUNK V SEŽANI
V PETEK 16.9.2016 OB 18h JE BILA NA PARTIZANSKI CESTI 117 (NA TERMINALU) V SEŽANI OTVORITEV HOTEL...
Kdo so gospodarstveniki Primorske leta 2015?
15.3.2016 - Radio Koper
Radio Koper, Televizija Koper - Capodistria in Primorske novice...
Tržaški kralj čevapčičev je doma na Krasu
Primorske novice; torek, 15. marec 2016, 15:30
“Čez eno leto se bomo mogoče srečal...
PRIZNANJE OBČINE SEŽANA 23.5.2014
Primorske novice; ponedeljek, 26. maj 2014
Malo o idejah, več o priznanjih
Sežanski ž...
MARKO PRUNK: POSEL POTREBUJE USTREZNO ZAKONODAJO
GAZELA / DNEVNIK
Novice - ponedeljek, 08.04.2013 ob 00:00
Avtor: Ja...